Cresterea sanilor cu pana la 2 cupe. 

Contact

Pentru orice comanda de pe acest site se percepe o taxa de livrare de 7 RON (TVA inclus) pentru livrarea prin posta si de 20 ROn pentru livrarea prin curierat rapid.

Puteti folosi formularul de mai jos pentru a ne contacta, sau, daca doriti sa ne trimiteti direct un e-mail, puteti sa o faceti la adresa office@sanatatesexuala.ro

Nume:
E-mail:
Telefon:
Intrebari si comentarii:
 SC Prime Advertising SRL
RO 15734153
J27/1250/2003
ro88brde280sv15032482800
Iasi, Str. Cicoarei nr. 9, cod postal 400792

 

 

Breastlight este un nou dispozitiv medical destinat femeilor. Cu ajutorul acestuia, femeile pot depista in decursul timpului unele schimbari ale sanilor.

Preveniti aparitia cancerului la sani cu dispozitivul Breast Light.

 

Ca sa depistati precoce noduli la sani comandati chiar acum Breast Light.

 

 

 

 

Sustinut de www.sanatatenaturala.ro

Copyright © 2012-2018 Toate drepturile rezervate. Prime Advertising.ro | ANPC | ANSPDCP | Termeni si conditii | Returnarea produselor

Returul produselor sau dreptul de renuntare unilaterala a contractului din partea consumatorului este legiferat de Ordonanta Guvernului nr.130 din 2000, din care am extras textul dintre ghilimele: Art. 7.

(1) "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv." "Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga: a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator - intrucat au fost indeplinite prevederile art. 4 din Ordonanta.

Art. 8. "In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator".